NMK - Størst og best innen motorsport!
   
Tekststørrelse

Info/påmelding høstfest

Ja da kommer det mer info om høstfesten som arrangeres på klubbhuset lørdag 16 nov. Det vil bli felles middag og premieutdeling for både senior og junior. Vi begynner klokka 18.00 og premieutdelingen begynner ca klokka 20.00. Etter premieutdelingen fortsetter festen for seniorene.

Grunnen til at vi tar felles middag og premieutdeling for junior og senior er fordi at vi vil samle alle sammen. Tidligere år har ikke juniorfesten vært så stor suksess så nå håper vi at juniorene vil føle seg mer inkludert og at flere vil møte opp. Håper også at seniorene synes dette er hyggelig.

Som de fleste da skjønner vil dette være et alkoholfritt arrangement fram til premieutdelingen er ferdig. Håper dere respekterer dette, det vil bli mer enn nok tid utover kvelden.

Det serveres tacobuffet og dere vil få drikke til maten.

Festen slutter klokka 01.30. Husk å fikse skyss så dere kommer dere hjem.

Send mail/sms eller ring til Linn Torunn Solberg for å melde seg på, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. , 41683848.  Frist for påmelding er søndag 10 nov.og pris per pers er 100 kr.

Vi hadde det jo så gøy i fjor så håper kjempe mange melder seg på i år også.

PS: Husk også å si ifra om du kan hjelpe til på junior landsfinale 2014!

 

Antall besøkende på siden

Vi har 60 gjester og ingen medlemmer på besøk.