NMK - Størst og best innen motorsport!
   
Tekststørrelse

Juniorlandsfinale 2014

Da har sportskomiteen for juniorlandsfinalen hatt sitt første møte. Veldig greit å komme i gang og få fordelt litt oppgaver og ansvar. De fleste tenker at dette er jo så lenge til enda at vi trenger ikke å begynne enda men det er veldig mye planlegging som ligger bak et godt arrangement så godt å komme i gang :) Planen er jo å arrangere ett toppers arrangement, er det ikke????

Juniorlandsfinalen blir lørdag 26 juli og vi håper INDERLIG at alle som er medlem i klubben vil sette av denne lørdagen og stille opp og hjelpe til! Hva slags oppgaver dere får, det får alle vite etterhvert som vi nærmer oss mer, en ting som er helt sikkert. Vi trenger hjelp fra ALLE :)

For å få litt oversikt ønsker vi derfor at dere som kan hjelpe til sender en mail med navn og telefonnummer til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. !!

Hvis det skulle være noen andre som ikke er medlem av klubben og som kunne tenke seg å hjelpe til, bare send mail. Vi tar imot med stor takk!

Da håper vi på stor pågang på vår mail. På forhånd tusen takk.

Hilsen sportskomiteen for juniorlandsfinalen 2014.

PS: Noen problemer med å få sendt mail, ta kontakt med Linn Torunn Solberg, 41683848.  

Antall besøkende på siden

Vi har 53 gjester og ingen medlemmer på besøk.