NMK - Størst og best innen motorsport!
   
Tekststørrelse

NMK Nore og Uvdal førere til landsfinalen 2013

Landsfinalen 2013 går av stabelen lørdag 24 aug. NMK Konsmo arrangerer dette i år, så det vil bli ett stykke å reise også for våre seniorer, i likhet med juniorene.  

De som har klart å kvalifisere seg fra NMK Nore og Uvdal og som forhåpentligvis skal være med å kjempe om seieren i år er Hans Bjørnar Fønnebø, Frank Løkseth og Sondre Jacobsen. Alle sammen kvalifiserte seg på hjemmebane under juniløpet.

Men Sondre ga seg ikke selv om han kvalifiserte seg på Smådøl, han kom på tredje plass i Nedre Hallingdal den 29. juni og dermed kvalifiserte han seg for andre gang. Ikke verst!

I tillegg til disse tre karene så er Henning Karlsrud også invitert til årets landsfinale. NMK Konsmo har nemlig invitert de som har tatt 1,2 og 3 plassen i landsfinalene de siste 10 årene. Henning Karlsrud kjørte som en gud i 2010 og vant hele landsfinalen, som da ble kjørt på Orkla. Kanskje dette skal gjenta seg i år???

Uansett hvem som vinner vil vi bare gratulere dem nok en gang og ønske de kjempe masse lykke til under årets landsfinale. Håper på å se en eller flere av dere på pallen.

LYKKE TIL! Og husk, gi full gass J

Mer info om landsfinalen, se: http://www.landsfinalen2013.no/

Antall besøkende på siden

Vi har 14 gjester og ingen medlemmer på besøk.