NMK - Størst og best innen motorsport!
   
Tekststørrelse

Resultater Smådølfestivalen

 

 Nok en fartsfylt helg på Smådøl motorsenter er vell gjennomført. Til tross for veldig skiftende vær gikk arrangementet sin faste gang.

134 påmeldte startet kjøringen i fint vær på fredag, 44 stk var lokale førere.

Værgudene var ikke med oss på lørdag men det blei fortsatt mye bra kjøring. På lørdagskvelden blei det arrangert Smådøl-lekene. Her var det skigåing på startplata, trekking av veghøvel og lydpottekasting.

Siste omgang, semifinaler og finaler blei kjørt på søndag i bedre vær.

Den som strekte det lengste strået i junior klassen og ble Smådølprins var Heine Rudi NMK Nore og Uvdal, tett etterfulgt av Kenneth Åsen NMK Drammen og tredje plassen gikk til Petter Foss Hansen NMK Gardermoen.

I dameklassen var det Merethe Halland NMK Nore og Uvdal som gikk av med seieren, andre plassen gikk til Susanne Berntinussen NMK Tønsberg og tredje gikk til Randi Sanner Hansen også fra NMK Tønsberg.

I åpen klasse var det tre fra Nore og Uvdal som var på pallen. Smådølkongen 2013 og vinner av åpen klasse blei Sondre Jacobsen, Anders Nygård kom på en andre og Stein Rudi kom på en tredje.

Det blei også kjørt en veteran klasse. Her var det Yngvar Bakken NMK Modum og Sigdal som vant mens Ingard Vihovde NMK Notodden tok andre og Pål Bakken NMK Nore og Uvdal havnet på en tredje.

 I tillegg til alle som kjørt bilcross var det også to rallycross klasser.

RCN 1 var det Svein Brekke NMK Kongsberg som vant, Torbjørn Olesrud NMK Tinn kom på en andre og Joacim Bråthen NMK Bergen tok en tredje.   

RCN 2 var det kun to fører, Svein Håkon Lian NMK Kongsberg tok seieren mens Ole Ivar Jacobseb NMK Tønsberg havnet på en andre.

Gratulerer så mye til alle sammen.

Vi er veldig fornøyd med årets arrangement og må nok en gang takke våre flotte funksjonærer for en kjempe jobb.

Flere bilder fra helgen:

 

 

Neste år vil det bli arrangert både Smådølfestivalen og juniorlandsfinalen så dere er alle hjertelig velkomne.

Antall besøkende på siden

Vi har 18 gjester og ingen medlemmer på besøk.