NMK - Størst og best innen motorsport!
   
Tekststørrelse

Jan Egil og Anders leder NM.

Jan Egil og Anders leder NM så lang, til tross for at de brøyt rally sørlandet på grunn av at kardangen røyk! Det sier litt om hvor bra disse karene kjører!

Neste løpet er allerede til helgen, den 8 juni. Da er det Aurskog Høland som står for tur så denne uken har nok bestått av å gå over bilen og sjekke at alt er i orden. Ny kardang som skal tåle mye mer er kjøpt inn så det skal ikke stå på den i hvert fall.

Jan Egil og Anders satser for fult i år også, slik de gjorde i fjord. Jan Egil sier det at i år så SKAL de vinne NM.

I fjord havnet de på en 5 plass totalt på grunn av at de brøyt det siste rallyet på Hamar. Det var nemlig så jevnt da at den som strakk det lengste strået på det aller siste løpet, den vant NM. Kjedelig at det endte som det gjorde men fortsatt utrolig bra resultat.

Etter Aurskog Høland er det telemarksrally og hedemarksrallyet som står igjen. Også håper vi da at det er Jan Egil og Anders som står igjen som vinnere av NM. Jan Egil sier det at de kjører vell egentlig raskest på vinterføret men de har nå begynt å få en del trening på sommerføret også så det går bare raskere og raskere. De hadde nemlig bestetiden på 1 etappen på rally sørlandet før kardangen røyk. Videre skryter han av Anders. Anders er kjempe flink, samspillet inne i bilen fungerer veldig bra og vi stoler på hverandre.

Gutta i farten på rally sørlandet.

Akkurat de tre tingene der er vell nesten det viktigste når man raser rundt i de norske skoger i så høy fart som disse gjør.

I tillegg til at de leder NM så leder de også NMKs rallycup 2013. Jan Egil deler første plassen blandt førerene og Anders leder blandt kartleserene.

NMK Nore og Uvdal ønsker disse to kjempe masse lykke til! Vi krysser fingrene og følger med fremover. Vi har tro på at 2013 skal bli deres år.

 

 

 

Antall besøkende på siden

Vi har 15 gjester og ingen medlemmer på besøk.