NMK - Størst og best innen motorsport!
   
Tekststørrelse

LANDSFINALE 2020!

NMK Nore og Uvdal ble tildelt landsfinalen i bilcross i 2020 på NMK’ sportsmøtet nå i helgen.

Dette er ett arrangement vi er veldig stolte av å ha fått tildelt av NMK`s hastighetskomite. Det var mange gode søkere så vi setter stor pris på å få denne tilliten til å arrangere det mest prestisjefylte løpet i bilcross.

Jeg vil takke alle funksjonærer som har vært med på løp i regi av NMK Nore og Uvdal, om du er medlem eller ikke, er det nettopp dere som gjør at vi får slik tillit, om dere er løpsledere, flaggvakter, tauemannskap, depot, inngang osv. Dere er alle like viktige.

Det vil bli en stor jobb som skal gjøres både før og under dette løpet. Det skal også gjøres mye på selve baneområdet det neste året. Det er derfor veldig gledelig at så mange har gitt tilbakemelding at de gjerne vil bidra. Dette tyder på at dugnadsånden er til stede og det er vi glade for.

Ser frem til to hektiske år, og håper også at det vil bli noen lokale kjørere som vil kvalifisere seg til landsfinalen 2020. Kanskje vi kan klare å få en lokal til topps denne gangen også, som da Lars Olav Vikan vant på hjemmebane i 2003.

Motorsport hilsen

NMK Nore og Uvdal

Leder Stein Rudi

Antall besøkende på siden

Vi har 21 gjester og ingen medlemmer på besøk.