NMK - Størst og best innen motorsport!
   
Tekststørrelse

Julebord med premieutdeling!

PremieDet er klart for årets julebord med premieutdeling! Vi ønsker å invitere alle medlemmer, funksjonærer og andre som har lyst til å dele en hyggelig og morsom kveld med motorsportvenner. Meld deg på!

 

Årets senior-julebord blir lørdag 21. november kl. 19.00 på Fjellhandelen i Øygardsgrend kl. 19.00. Her skal vi kose oss med julemat og dessert. Drikke tas med av hver enkelt etter eget ønske. Det vil bli premieutdeling fra klubbløp i de ulike grenene, og kanskje det blir noen overraskelser utover kvelden også…!
Gratis buss kl. 02.00. Vi kommer tilbake til kjøreruten på bussen når vi ser hvem som melder seg på, men vi håper å bringe de fleste hjem.
Prisen for herligheten er kr. 400,- per pers. (overføres på bank; kontonummer 2351 23 04400, merk med navn på deltaker).  
Påmeldingsfristen er fredag 13. november.

Julebord med premiefest for juniorer blir også på Fjellhandelen i Øygardsgrend, fredag 11. desember kl. 18.30. Det serveres gratis tacobuffet for alle juniorer og ledsagere.
Påmeldingsfristen er fredag 4. desember.

Påmeldingen gjøres til Cathrine Tveiten på tlf. 992 70 679, gjerne på SMS.

Juniorer som er fylt 16 år er velkommen på seniorjulebord dersom de ønsker dette, men vil få sine premier på julebordet for juniorer den 11. desember.

Antall besøkende på siden

Vi har 24 gjester og ingen medlemmer på besøk.