NMK - Størst og best innen motorsport!
   
Tekststørrelse

Vil du bli kvitt noen gamle mobiler??

Bli med på Norges største innsamling av brukte mobiler!

Brukt mobil nye muligheter

I Norge har vi over 7 millioner gamle mobiltelefoner i roteskuffen. Telenor, Norges idrettsforbund og lokale idrettslag sørger gjennom nasjonal miljødugnad for gjenbruk og forsvarlig resirkulering slik at du kan gjøre et løft for miljøet. Alt overskudd av brukt mobil nye muligheter går til ditt lokale idrettslag.

Les mer på: idrett.no

Kom igjen, ta frem alle de gamle telefonene dere har liggende og lever dem inn. Hva ellers skal disse brukes til???

Det er satt ut innsamlingspose på Joker Egedahl Nore, Kiwi Rødberg og Coop Uvdal. På Nore og på Rødberg står den rett ved siden av innsamlingen for pærer og batterier. I Uvdal står den i nærheten av kassen.

Telefonene som blir samlet inn vil enten resirkuleres eller restaureres for videresalg i velfungerende bruktmarkeder. Ta ut SIM kort og putt telefonene opp i posen. Telefonene vil bli tømt for resterende personlig innhold.

På forhånd tusen takk. Vi er kjempe takknemlig for alle telefoner som kommer inn.

PS: Linn Torunn Solberg er hovedansvarlig for denne innsamlingen. Hvis det er lettere for noen og putte telefoner i postkassen eller levere de på døra hennes så bare gjør det.

På bildet over ser man hvordan posene ser ut. For at det ikke skal være mulig å ta mobiler ut av posene er det kun laget en liten åpning oppe på toppen av posen.

 

 

Antall besøkende på siden

Vi har 13 gjester og ingen medlemmer på besøk.