NMK - Størst og best innen motorsport!
   
Tekststørrelse

Numedalsrally 2014

Da var fjelleventyret 2014 gjennomført med flotte forhold. Masse snø og fin såle på veien. Litt skuffende antall påmeldte men veldig mange lokale så det er jo morsomt. 

Først og fremst vil vi takke alle de frivillige som hjalp oss denne dagen. TUSEN takk. Numedalsrally kan ikke bli arrangert uten dere. Fantastisk innsats! Hvis det er noen som har tilbakemeldinger på ting som fungerte eller ting som ikke fungerte så kom med dem til oss. Vi tar imot alt av tilbakemeldinger med åpne armer. Det er den eneste måten vi kan gjøre ting bedre. Tusen takk igjen for god hjelp alle sammen. 

Tilbake til førerne. Dette viste seg og bli en god dag for de lokale. Jan Egil Halland og Anders Nygård blei totalvinnere. Petter Rolfsen og Gøril Undebakke tok andre plass, Kjetil G Hovda og Kyrre G Hovda tok tredje plass foran Anders Grøndal som havnet på fjerde. Helt fantastisk! Gratulerer så kjempe mye alle sammen. Godt jobba. 

 

(Beklager for lite bilde, tatt med mobil)

 

Andre som også gjorde det bra er Anders Angeltvedt og Ole Vegard Nørstebø, de tok andre plass i klasse 11. Rolf Arne Ramberg og Per Tore Bergstøl vant klasse 18 og Sondre Jacobsen og Oda Jacobsen havnet på tredje i samme klasse. Gratulerer så mye til dere også. 

Vil dere se hele resultatlisten, gå inn på www.numedalsrally.no

Nedenfor ser du noen som var kjempe glad for å komme over målstreken, det ser ut som de har hatt litt problemer på ferden så gratulerer Lars Rune Thorsrud og Anders Kittilsen med vell gjennomført numedalsrally 2014.

Det samme vil vi også si til Heine Rudi som kjørte ungdomsrally og gjennomførte sitt første rallyløp med far Stein Rudi som kartleser. Gratulerer, stå på videre. 

Nå som numedalsrally er over ser vi frem til en bilcross sesong med 3 store løp og mye god kjøring. 

Antall besøkende på siden

Vi har 31 gjester og ingen medlemmer på besøk.