NMK - Størst og best innen motorsport!
   
Tekststørrelse

NMK Nore og Uvdal fører i bilcross junior challenge finalen!

Ja, da er det en NMK Nore og Uvdal fører med i bilcross junios challenge finalen. Bra jobba. NMK Nore og Uvdal gratulerer Ole Jørgen Nykmark. Det er flere i klubben som har prøvd på dette tidligere men ingen har nådd helt opp.

Bilcross junior challenge er en tallentkonkurranse for de som er født mellom 1995 – 1997. De som vil kan sende inn søknad om å få lov å være med og en jury plukker deretter ut de som skal få lov å delta i finalen. Erfaring/resultater har ikke noe å si for utvelgelsen. I år ble 8 stk plukket ut av alle som har søkt og Ole Jørgen Nykmark var en av de heldige til å bli plukket ut.

Han søkte bare egentlig for moro skyld men interessen for bil har hvert der i mange år. Ole Jørgen kjørte junior trening i fjord og har i år kjørt sitt første løp som junior. Vi ønsker han masse lykke til i finalen som arrangeres 2. pinsedag, 20 mai. Krysser fingrene for at han tar seg helt til topps og vinner den flotte premien som består av en fullrigget bilcrossbil og start nr. 100 i årets landsfinale.

Lykke til!

Antall besøkende på siden

Vi har 22 gjester og ingen medlemmer på besøk.