NMK - Størst og best innen motorsport!
   
Tekststørrelse
Filter
 • Trening/dugnad Smådøl lørdag 1 juni.

  Det arrangeres snart årets første bilcrossløp i Smådøl og i den forbindelse ber styret og banekomiteen dere herved inn til trening/dugnad lørdag 1 juni fra klokken 11.

  Det blir arbeid til alle, snekkerarbeid inne og ute, beising, skogrydding +++ Så store og små, jenter og gutter er hjertelig velkomne. Her kan alle bidra med noe. Muligheten for å trene er det også for de som vil det.

  Som jeg skrev ovenfor så trenger vi hjelp til skogrydding så vi trenger altså noen med motorsag. Ta dette med om det er mulig. 
   
  Møt opp til en en sosial dag sammen med medlemmer og gjerne også ikke-medlemmer. Ta gjerne med venner og kjente. Det vil bli god bevertning.

  Håper på å se deg :)

  Noen spm: kontakt Odd G Vikan: 97708375
  Hilsen styret og banekomiteen

 • NMK Nore og Uvdal fører i bilcross junior challenge finalen!

  Ja, da er det en NMK Nore og Uvdal fører med i bilcross junios challenge finalen. Bra jobba. NMK Nore og Uvdal gratulerer Ole Jørgen Nykmark. Det er flere i klubben som har prøvd på dette tidligere men ingen har nådd helt opp.

  Bilcross junior challenge er en tallentkonkurranse for de som er født mellom 1995 – 1997. De som vil kan sende inn søknad om å få lov å være med og en jury plukker deretter ut de som skal få lov å delta i finalen. Erfaring/resultater har ikke noe å si for utvelgelsen. I år ble 8 stk plukket ut av alle som har søkt og Ole Jørgen Nykmark var en av de heldige til å bli plukket ut.

  Han søkte bare egentlig for moro skyld men interessen for bil har hvert der i mange år. Ole Jørgen kjørte junior trening i fjord og har i år kjørt sitt første løp som junior. Vi ønsker han masse lykke til i finalen som arrangeres 2. pinsedag, 20 mai. Krysser fingrene for at han tar seg helt til topps og vinner den flotte premien som består av en fullrigget bilcrossbil og start nr. 100 i årets landsfinale.

  Lykke til!

Antall besøkende på siden

Vi har 21 gjester og ingen medlemmer på besøk.