NMK - Størst og best innen motorsport!
   
Tekststørrelse

Flotte resultater i bilcross av NMK Nore & Uvdal-kjørere

Det har de to siste helgene vært avholdt kvalifiseringsløp både til landsfinalen for junior og for senior, og NMK Nore & Uvdal sine kjørere har markert seg høyt opp på resultatlistene. Samtidig har også første runden i Dølacupen blitt avholdt, og flere av klubbens kjørere har et godt utgangspunkt for de to neste rundene.

Helgen 23. og 24. mai ble det avholdt to-dagers løp på Kongsberg. Løpet var kvalifiseringsløp til NMK´s Landsfinale Junior. NMK Nore & Uvdal´s Martin Tollefsen kjørte seg rett til A-finale og ble dermed kvalifisert. I finalen endte han på en flott 5.plass. 
Forøvrig kan vi nevne at Knut Martin Elvang ble nr. 10 og Ole Jørgen Nykmark nr. 12 i klassen BC Junior, Pål Bakken var i A-finalen for BC Old Boys, mens Hans Bjørnar Fønnebø kom på en 7. plass og Magne Aarvelta på en 35. plass i BC Åpen. 

Nå i helgen ble 1. runden i Dølacupen arrangert, dette samarbeidsprosjektet mellom NMK Gol, NMK Nore & Uvdal og NMK Nedre Hallingdal. Og i første runde av cupen var medarrangørklubben Nore og Uvdal godt representert, og stakk seg frem i øvre skiktet av resultatlisten. Dette løpet var også kvalifiseringsløp til NMK sine Landsfinaler i Bilcross, både i klassen for junior og senior. 

I sitt første junior-bilcrossløp kjørte Truls Vikan så bra at han var direkte i løpets A-finaleheat, og fikk dermed med seg en billett til årets Landsfinale i Bilcross for juniorer som går av stabelen hos NMK Vikedal 1. august.
I klassen for senior tok Henning Bergan Karlsrud tre strake heatseiere, og dermed var A-finale- og landsfinalebilletten godt sikret. Hans Bjørnar Fønnebø kjørte seg også til en A-finale og dermed er også han klar for Landsfinalen i Bilcross for senior på Basserudåsen hos NMK Kongsberg 14.-15. august. 

Disse får også med seg verdifulle poeng i Dølacupen. Se poengstillingen etter første runde her http://www.nmkgol.no/files/resultater_dlacup_1_runde.pdf

NMK Nore & Uvdal gratulerer alle sine kjørere med svært gode resultater i de siste to helgers løp!

A-finalen junioe

 

Antall besøkende på siden

Vi har 14 gjester og ingen medlemmer på besøk.