NMK - Størst og best innen motorsport!
   
Tekststørrelse

Dugnader fremover

Nå begynner det å nærme seg det første bilcrossløpet på Smådøl motorsenter og det er en del ting som skulle hvert gjort. Både små og litt større ting.

Derfor håper vi dere vil hjelpe oss på noen dugnader fremover. Fram til 31 mai vil det være dugnad hver mandag fra klokka 6 og utover. Hvem som helst kan stille opp, vi trenger hjelp til beising, snekring, rydding +++. Noen oppgaver for alle. På forhånd tusen takk :)

Til slutt vil jeg også nevne enn ung NMK Nore og Uvdal sjåfør som satser og det liker vi.

Heine Rudi var å kjørte første Norgescup runden for junior på Grenland. Etter 4 innledende omganger hadde han beste startspor i A finale etter å ha satt bestetidene for klassen. Hadde litt tekniske problemer i de to første rundene, så han ble litt etter, men kjørte seg inn til en flott 5 te plass tilslutt. De neste rundene er på Konsmo, Melhus, Fluberg og Gardemoen. Gratulerer så mye med en flott 5 plass og lykke til videre :)

heine rudi

Rally sørlandet gikk også av stabelen i helgen. Petter Rolfsen og Gøril Undebakke havnet på en andre plass i klasse 5 og 16 plass totalt. Gratulerer så mye. Jan Egil Halland og Anders Nygård brøyt desverre etter dag 1. Bedre lykke neste gang.

PS: Hvis det er noen fra Nore og Uvdal som har resultater fra løp eller som skal ut å kjøre løp setter jeg stor pris på at dere sender mail og tipser meg om dette. Da skal jeg gjøre så godt jeg kan og skrive om dette på nettsidene. Ikke lett og følge med på alt som skjer hvis jeg ikke blir tipset. Noen tips, send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Antall besøkende på siden

Vi har 17 gjester og ingen medlemmer på besøk.